JUNKERS -  ZEPPELIN - BAUHAUS - ELIXA - POTENS

JUNKERS

El nom de “Junkers” que porten aquests rellotges, té el seu origen en el enginyer aeronàutic Hugo Junkers i estan inspirats en les seves creacions llegendàries.

Els construeixen utilitzant els millors materials i la tecnologia més actual. Molts d’ells porten el Certificat Oficial de Cronòmetre (COSCE). Aquest certificat, els hi  dona L'Observatori Glashütte, on es proven i calibren els rellotges. Té l'acreditació del Servei Alemany de Calibració i Cronometria i el de l'Oficina Estatal de Peses i Mesures. Apliquen la Norma DIN 8319.


(consulteu l’apartat TECNOLOGIA d’aquesta web).

 

Aquests rellotges extraordinàriament fiables, estan pensats pels amants dels rellotges, per a qui els agradin les màquines ben fetes. Els automàtics i els de corda manual porten  bàsicament calibres suissos ETA i els cronògrafs, calibres VALJOUX.

A més dels rellotges mecànics, també hi han sèries amb maquinaria electrònica a quars. Calibres HARLEY/RONDA.

 

“JUNKERS” representa el disseny alemany més avançat i la millor tecnologia suïssa de qualitat  a un preu sense competència en el mercat.

 

Dissenys actuals i “vintage” que mai passen de moda.

En aquesta pàgina web podreu veure els models més representatius de cada col·lecció.

 

 

 

ELIXA

LA MARCA

Elixa barreja de forma ideal el disseny modern amb les tendències de la moda, creant projectes per a dones enèrgiques i atrevides que aprecien els complements que estiguin fora del comú. La marca converteix aquesta visió en realitat tant en el disseny de la seva bijuteria, com en el dels seus rellotges. D'una banda, aquestes són les tendències actuals, i de l'altra, els creadors de la marca reten homenatge a la feminitat - ple de colorit, variat i fascinant.


ZEPPELIN

RellotgeS ZEPPELIN, dissenys vintage i d'alta tecnologia en els seus mecanismes.

Elegants, esportius i amb unes característiques que els fan únics i diferents.

Mecanismes de alta precisió a uns preus molt raonables.

Col·leccions limitades amb una tecnologia extraordinària !

 

EL PRIMER CRONÓGRAFO DE LA HISTÓRIA

Aquest es possiblement el primer cronògraf de la història.

Va ser descobert a començaments de l'any 2013 en una subhasta de guardatemps antics.

Es tracta del compte-tierce de Louis Moinet, construït per aquest genial rellotger francès durant els anys 1815 i 1816

Aquest moviment, oscila a 216.000 alternàncies/hora (30 Hz), una frecuència inimaginable en aquella època - no seria superada fins 100 anys desprès per el Mikrograph de Heuer amb les seves 360.000 alternàncies/h-. Li proporciona una presició de 1/60 de segon.

Les seves diferents esferes, totalitzen segons, minuts, hores i l'agulla central totalitza 1/60 de segon.

 

 

 

Este es posiblemente el primer cronógrafo de la historia.Fue descubierto a principios del año 2013 en una subasta de guardatemps antiguos.

Se trata del compte-tierce de Louis Moinet, construido por este genial relojero francés durante los años 1815 y 1816.

Este movimiento, oscila a 216.000 alternancias / hora (30 Hz), una frecuencia inimaginable en aquella época - no sería superada hasta 100 años después por el Mikrograph de Heuer con sus 360.000 alternàncies/h-. Le proporciona una precisión de 1/60 de segundo.

Sus diferentes esferas totalizan segundos, minutos, horas i la aguja central contabiliza 1/60 de segundo.